astheminiworldturns.punt.nl
Laatste artikelen
Hihihi leuk zo. Zelf heb ik dus ook in mijn voortuin onder mn raam van deze rotan bakken hangen, weliswaar met neplavendel, maar wel erg leuk

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Lees meer...
En tot slot vandaag nog n bak lavendel  , in t echie is ie wat paarser   , hij oogt op de foto wat blauwig.

Afbeelding
Lees meer...   (10 reacties)
En bak 2 hangt ook   
 
 
Lees meer...   (8 reacties)
Vandaag kwam Erica bij mij knutselen. We zijn begonnen aan geraniums naar een WS van Lenie (Crealenie) . Ik ben nog maar bij 2 bloemetjes gebleven want pfff wat een werk zeg whahaha... Foto volgt (oooooooooit ).
 
Ik wil ze onder de ramen hangen van mn villa, "Maison du Rêve" . Nu bed8en Erica en ik dat het wel gaaf zou zijn om ze in rieten bloembakken te doen. De wasmand was toch aardig gelukt niet?   
 
Zie hier dus mijn resultaat van een bloembak. De bedoeling is dat mn geraniums erin komen maar zolang maar even een EM bloembak   .
 
 
 
 
Lees meer...   (11 reacties)
Ik heb de potten ge-fimo-t hoor
 
 
 
 
En Holden heeft nu een krantje voor bij t ontbijt
 
 
Lees meer...   (11 reacties)
Even een indruk van de slaapkamer en overloop waar de wasmachine komt hoe deze ongeveer gaan worden qua stijl .
 
 
 
Lees meer...   (5 reacties)
Ik wilde mijn mesing spijlen bedje, waar ik nog steeds zo "flieft" op ben, al een tijdje schilderen maar twijfelde steeds omdat ik m goud toch ook erruuggg leuk vind. Maar in de nwe slaapkamer van Elle was het echt mooier m te verven. Paula heeft hetzelfde bed als ik en zij had m zwart gemaakt en alleen de knopjes goud gelaten, ik vond dat toch altijd zo gaaf.
 
Mijn bed is nu dus creme met gouden accenten  .
 
 
Nu het beddengoed nog, heb bij Erica een pr8ig romantisch rozenstofje aangeschaft dus nu gaan bedenken hoe ik t bed ga maken. Het oude beddengoed was roze/ wit geblokt en er zat een witte kanten roes langs. Deze heb ik in de thee gelegd nu en is dus ook creme hahahah...
 
Oud
 
Nieuw

 
Lees meer...   (12 reacties)
Van de week was ik bij Mini Wonders, vakantiegeld was gestort dus mocht ik struinen van mezelf  . Ik keek daar naar de Miele apparaatjes maar de wasmachine die ik nog nodig heb in de villa was er weer niet helaas. Dus ben ik eerst wat gaan photoshoppen want de displays op google afbeeldingen die ik mooi vond en die scherp waren, waren natuurlijk weer niet van Miele haha en Elle wilde perse een Miele, want er is geen betere zegt ze. Dus heb ik het Miele merkje er zelf digitaal op geplakt . Eerst er zelf, in paint, een doosje van ontworpen, de machine uitgeprint op hoogglans fotopappier, in elkaar gezet, het rondje uitgeknipt maar een klein stukje aan de linkerkant laten zitten zodat de deur "scharniert", een plastic dekseltje van een serviessetje gebruikt als bolglas in de deur (was van een schaal), een dop ergens van die als trommel fungeert en deze zilver gespoten, Toen van fimo een rubberen rand erin geplakt (dus ongebakken) en deze licht grijs geschilderd en voila de wasmachine is geboren.
 
Toen had ik nog geen wasmand   En ongeduldig als ik ben moest ik ook daar iets voor verzinnen. Dus zolang ik nog niet een hele mooie echte heb gevonden voldoet deze versie van een print en karton prima vind ik  .
 
 
 
 
Ook heb ik er 1 voor mijn poppenhuisdinnetje Erica gemaakt, althans, de print, de rest mag ze zelf doen want ik denk dat ze dat wel leuk vindt  . Uiteraard is die van haar de helft van formaat dan de mijne .En uiteraard hoort daar ook n wasmand bij en waspoeder  
. En Neeeeee J-tje er is niets van "Geshopt" ...
 
 
Pffff wat een tijd weer zeg, schaam me dood whahahaha maar trusttttttttttt
Lees meer...   (11 reacties)
Vandaag waren "de Knuto's", op Paula na helaas, bij mij. Zij wilden graag mn "Ektorp" maken maarja ik heb m al he  
 
Dus ben ik maar mijn eigen Uggs na gaan maken   .
 
 Hihi best goed gelukt toch?
 
 
Ow en Elle is er dolgelukkig mee, staat ook zo charmant onder haar jurk
  
Lees meer...   (11 reacties)
En eindelijk heb ik n fluitketel, kon er nergens een vinden dus ben ik maar gaan fimo-en . Daarna zilver gespoten, het handvat zwart geverfd en een 8erkantje van n oorbel is een pr8ige fluit

Afbeelding

En op t fornuis, errruggg leuk ook hihi
Afbeelding
Lees meer...   (17 reacties)
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl